Fiskereportaget där två gammelgäddor landades

Fotoreportage med fiske i fokus är alltid vanskliga eftersom man aldrig vet hur de kommer att sluta. Här visade i alla fall Robin Utbys att han gör skäl för titeln gäddkung. Två tiokilosgäddor på samma tur blev det.
Läs artikel »

Här är löjrommen en familjeangelägenhet

I hela sitt liv har Viktor Medström drömt om att bli fiskare. I dag har han köpt en egen båt och han gör nu sitt yttersta för att livnära sig på det havet ger. Den i särklass viktigaste tiden är den under hösten då siklöjan leker. Då samlas hela Viktors familj – alla med ett mål i sikte.
Läs artikel »  Se bilder »

Oliver åkte tillbaka till Vietnam

Som tvååring kom Oliver till Sverige. Åtta år senare gjorde han och pappa Tommy den långa resan tillbaka till den plats där de träffades första gången.
Läs artikel »

Radioprofilen fick beskedet att han skulle dö

I dag är Reine Sundqvist en omtyckt radioprofil i Norrbotten. Men han hade en minst sagt svår uppväxt. Som 10-åring drabbades Reine Sundqvist av cancer och han fick tillbringa stor del av sin barndom på sjukhus.
Läs artikel »

Viktresan från XL till S

Rickard Johansson kom till en vändpunkt i livet. Han hade gått upp så mycket i vikt att han inte ens orkade med jakten. Då sa han till sig själv ”nu eller aldrig”. Sedan började han ett nytt och hälsosammare liv. Ett uppdrag där jag levererat såväl text som bild.
Läs artikel »

Få hundar kan mäta sig med Doj

Jämthunden Doj är en av världens mest meriterade älghundar. Jag följde med honom och hundägaren Torbjörn Nyström under en jaktdag och fick då verkligen se hur en fin jämthund arbetar i älgskogen.
Läs artikel »