Joakim Nordlund

Fiske För Alla

Fiske för alla

Fotoreportaget om hockeystjärnorna Chris och Cam Abbott på gäddfiske publicerade först i Fiske för alla. Fiske för alla är den breda tidningen för landets alla fritidsfiskare. Chefredaktören Mats Gyllsand har satt samman ett lag av riktigt vassa frilansfotografer och frilansreportrar. De som vi följer försöker få fisk på kroken men vår ambition är att få dig som läsare på kroken.

Läs mer...

Fiskereportaget där två gammelgäddor landades

Fotoreportage med fiske i fokus är alltid vanskliga eftersom man aldrig vet hur de kommer att sluta. Här visade i alla fall Robin Utbys att han gör skäl för titeln gäddkung. Två tiokilosgäddor på samma tur blev det.
Läs artikel »

I Piteå hittade vi uppfinnaren med flyt

Fotoreportaget där friluftsentusiasten Oskar Hederyd testade det nya flytunderstället gick snabbt. Fyra grader varmt i vattnet och med det ultralätta flytunderstället på kroppen fick jag ändå bildbevis på att det funkar.
Läs artikel »

Luleåstjärnorna Abbotts jakt på gammelgäddorna

Fotoreportaget där hockeytvillingarna Chris och Cam Abbott jagade gammelgäddan var ett jobb att minnas. Luleåstjärnorna har tagit elitserien med storm och kvällen innan hade Cam Abbott gjort ett viktigt mål. Jakt och fiske är deras stora hobby.
Läs artikel »