AnnaCarin från Piteå är mästare i Skotercross

När AnnaCarin flyger i skyn med sin snöskoter vågar hennes mamma inte titta på. Hennes pappa säger att han hade önskat att hon sjungit i kyrkokören istället. Ett reportage om en motorintresserad kvinna som brinner för snöskotercross.
Läs artikel »

I Piteå hittade vi uppfinnaren med flyt

Fotoreportaget där friluftsentusiasten Oskar Hederyd testade det nya flytunderstället gick snabbt. Fyra grader varmt i vattnet och med det ultralätta flytunderstället på kroppen fick jag ändå bildbevis på att det funkar.
Läs artikel »

Fyra systrar som alla har halverat sin vikt

Jag åkte till Piteå och träffade fyra systrar som alla haft problem med vikten. I dag har Veronica Buska och hennes tre systrar halverat sin vikt. Det här var ett jobb där jag uteslutande arbetade med foto.
Läs artikel »  Se bilder »

När Ronny Eriksson får välja blir det golfbanan

Det finns nog inte ett föreningshus eller ett Folkets Hus i Norrland som Ronny Eriksson inte har spelat i. Snart har han också spelat på varenda golfbana norr om Gävle. Euskefeurats frontfigur har hittat en ny passion.
Läs artikel »  Se bilder »

Husvagnsfrisörskan - i kvarteret där jag bor

Om kunden inte kommer till dig så kan ju du komma till kunden. Irené Lindfors i den lilla byn Sjulsmark köpte husvagn som hon inredde till salong. Nu åker hon runt i Pitebygden med sin rullande frisersalong.
Läs artikel »  Se bilder »

En trave till – här rullar framtidens timmerbil

Jag följde en av förarna under ett skift mellan Överkalix och Munksund i Piteå. Det jag minns allra bäst var ändå bildjobbet som gjordes dagen efter. Jag tog plats i en hydraulisk kran och i den sköts jag ut över Ängesåns vatten. Från den fick jag ettabilden jag sökte.
Läs artikel »

Blues på golfbanan

Ståuppkomikern och underhållaren Ronny Eriksson är en passionerad golfare. Jag träffade honom på golfbanan i Piteå. Där avslöjade han att han ville bli golfens svar på Jan Boklöv.
Läs artikel »